ΤΗΝΟΣ

187€

.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ:
Οδικώς
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
5 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:
3 Αυγούστου 2017
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
7 Αυγούστου 2017

Πρόγραμμα

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Αναχώρηση στις 08:00 μ.μ. από την πόλη μας και με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
Άφιξη νωρίς το πρωί στην Ραφήνα επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για τον γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ που είναι χτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο , αφού θαυμάσουμε στην διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο ) Περνώντας από τα καθολικό-χώρια και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι – μουσείο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για ξεκούραση στην γραφική πλατεία, και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο όπου θα κάνουμε στάση για μπάνιο και φαγητό .Επιστροφή στην Χώρα αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταμπαράδος που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων. Ελεύθερος χρόνος για δείπνο στην Χώρα και διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ: ( προτεινόμενη εκδρομή στην ΜΥΚΟΝΟ )

Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Παρακολούθηση της θείας Λειτουργίας στον ναό της Μεγαλόχαρης, κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Μύκονο. Θα επισκεφθούμε την Βενετία της Μυκόνου, την περιοχή με τους γραφικούς ανεμόμυλους, την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους και φυσικά την εκκλησία της Παραπορτιανής. Περίπατος στα στενά σοκάκια της Χώρας και γεύμα εξ΄ιδίων σε παραλιακά ταβερνάκια. Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση . Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ ( προαιρετική εκδρομή: (ΠΑΡΟΣ-ΣΥΡΟΣ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στα γειτονικά νησιά. Χαρείτε στον ελεύθερο χρόνο σας όποιο από τα δύο νησιά επιλέξετε με τις φυσικές
Στην Πάρο φθάνοντας στην Παροικία μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Εκατονταπυλιανής και το αρχαιολογικό μουσείο και να απολαύσετε τις δαντελένιες ακρογιαλιές της.

Στην Σύρο φθάνοντας στην Ερμούπολη θα δείτε το Δημαρχείο στην πλατεία Μιαούλη
Την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, το θέατρο Απόλλων μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει η Άνω Σύρος με τον μεγαλύτερο καθολικό ναό και την πλατεία της Φραγκοσυριανής .Για όσους μείνουν στην Τήνο η μέρα στην διάθεση σας για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες με τα κρυσταλλένια νερά.

ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και στην συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας , όπου θα δούμε τον ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και την σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην Χώρα και στην συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα επιβίβαση στο λεωφορείο και με καθοδόν στάσεις άφιξη στην πόλη.

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές – μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο, τις 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου με πρωινό μπουφέ, τα εισιτήρια του πλοίου ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ,πλέον ΦΠΑ και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Κράτηση

captcha

Δ: Σκρα 5, Χρυσούπολη, T.K.: 64200, Καβάλα, Ελλάδα / Τ: 25910 25410, 25910 47067 / Κ: 6944 648574 / Ε: info@nasostours.com